Mini Camping

Prettig kennis te maken….

Op de Ganzenhof proberen wij u een bijzonder verblijf te bieden: bijzonder, maar toch heel gewoon!  Zo ontvangen wij al onze campinggasten met een Brabants ‘bakske koffie’  Al pratend over de omgeving, koetjes en kalfjes krijgt u onze informatiemap met tips voor uitstapjes. Dan gaan we een plaatsje voor u zoeken op onze camping  Dit is zeker geen recht toe, recht aan-veldje; het is speels opgezet waardoor onze gasten kunnen genieten van een vrij uitzicht, en niet verplicht ‘gluren naar de overburen’! Er staan verschillende fruit- en notenbomen op het veld, er valt dus altijd wel wat te snoepen en u mag naar hartenlust plukken.

Gasten van Minicamping de Ganzenhof zijn veelal sportieve 50-plussers, die al fietsend- of wandelend de omgeving verkennen. Veel creatieve mensen ook en jonge gezinnetjes, waarvan de kinderen nog niet teveel verwend zijn met ‘pretparkachtige’ attracties…

 Hieronder een impressie van ons “boomhuis” (ontmoetingsplek met informatiehoekjes- afwasplaatsen en wasmachine/droger) en twee sanitairbloks  (totaal 4 toiletten, 4 douches, 2 wascabines en 1 urinoir) gerealiseerd in 2018, we zijn er trots op!

Creatief

Het woord ‘creatief‘  is niet zomaar opgenomen in de naam Re-Creatieve Boerderij. Zowel gastheer als gastvrouw hebben een inspirererende hobby. Bij Frans is dit het bierbrouwen, zijn motto is: Water is pas feest, als het bij de brouwer is geweest!  Sinds jaar en dag brouwt hij zijn eigen biertjes, en u als gast mag hiervan meeproeven. Dit gebeurt enkel tijdens het  “Maandagavondcafe“, wat is opgezet om gezellig bij te praten.  We beginnen dan met koffie of thee, en daarna is natuurlijk behalve bier ook een ander drankje mogelijk. Bij Lia zit het schilderen in het bloed; dat is overal op het bedrijf te zien.  Behalve op porselein schildert zij met acryl en aquarel.  Resultaten hiervan zijn te bekijken in haar overvolle  atelier.Op woensdagavond kunt u zelf het penseel hanteren tijdens een workshop porseleinschilderen. Je hoeft hiervoor geen speciale talenten te bezitten;  u  zult versteld staan wat er met een beetje geduld te bereiken is.

Bijzaken

Sinds een paar jaar is Frans ook actief in de imkerij. Hij heeft hiervoor diverse cursussen gevolgd en kan  zeer geinspireerd  vertellen over de bloemetjes en nu dus ook  over de bijtjes…. Natuurlijk kunt u ook een potje honing mee naar huis nemen geproduceerd door de nijvere bijtjes op de Ganzenhof.

Bourgondisch

Om de bourgondische sfeer op ons bedrijf nog meer te versterken organiseren wij twee keer per maand een “aanschuifmaaltijd”.  Thuiskok Simon of Harrie bereidt dan een heerlijk driegangendiner met verse seizoensprodukten. Wat is er nu heerlijker dan gewoon aan te kunnen schuiven na een lange fiets- of wandeltocht. Want dat er in de Brabantse Kempen eindeloos veel te fietsen valt, wist u natuurlijk al. Zo niet, kijk dan eens bij het hoofstukje ‘Omgeving’

Design door Imagiknightion